Mene sisältöön


Työterveyshoitaja, sijaisuus

Paraisten kaupungin terveydenhuoltoyksikkö julistaa haettavaksi TYÖTERVEYSHOITAJAN sijaisuuden ajaksi 23.9.2019–31.12.2019 (jatko mahdollinen) tai sopimuksen mukaan.


Paraisten terveydenhuoltoyksikön työterveyshuolto tarjoaa työterveyshuoltopalveluja yli 250 paraislaiselle yritykselle. Annamme lakisääteistä ja kattavaa työterveyshuoltoa paitsi Paraisten kaupungin omille työntekijöille, myös paikallisille yrityksille, yrittäjille ja maatalousyrityksille.

Työterveyshuollon työ on ennaltaehkäisevää ja kuntouttavaa työtä. Työterveys- ja työympäristökysymysten parissa, kuten työpaikkaselvitykset, lakisääteiset ja suunnatut terveystarkastukset, rokotukset ym. Työterveyshoitajana työskentelet eri kunnanosien terveysasemilla ja tapaat asiakkaita ja työntekijöitä heidän omassa työympäristössään. Yksikössä työskennellään moniammatillisessa tiimissä, jossa keskitytään ehkäisevään toimintaan yksilö-, ryhmä- ja organisaatiotasolla.

Arvostamme positiivista suhtautumista vastaanoton pitämiseen eri kunnanosissa sekä suurta kiinnostusta ehkäisevän työterveyshuollon parissa työskentelyyn. Arvostamme myös joustavuutta sekä muutos- ja kehittymisvalmiutta.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on työterveyshoitajan kelpoisuus tai kokemus työterveyshuollosta. Työssä tarvitaan ajokorttia.

Kielitaitovaatimuksena on ruotsin ja suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Edellytämme valittavalta henkilöltä tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Peruspalkka on 2 539,21 euroa.

Hakemus toimitetaan ensisijaisesti sähköisessä muodossa www.kuntarekry.fi-sivujen kautta, työavain 247683.  Hakemus tarvittavine todistuksineen voidaan toimittaa myös osoitteeseen Paraisten terveyskeskus / Pia Nedermo, Vapparintie 15 a, 21600 Parainen, tai sähköpostitse terveyskeskus@parainen.fi viimeistään 23.9.2019 klo 12.00.

Tiedustelut vt. hoitotyön päällikkö Janette Sundqvist puh. 040 488 5503Sivun alkuun