Mene sisältöön


Sairaanhoitajan sijaisuus, Terveyskeskuksen vuodeosaston kotisairaala

Paraisten kaupungin terveydenhuoltoyksikkö julistaa haettavaksi SAIRAANHOITAJAN sijaisuuden Terveyskeskuksen vuodeosaston (akuutti- ja kuntouttava) kotisairaalassa, ajalle 19.8.2019 – 30.8.2020, (jatko mahdollinen) tai sopimuksen mukaan.

Kotisairaala tarjoaa akuuttia, lyhytaikaista sairaanhoitoa potilaan kotona. Pääasialliset työtehtävät koostuvat laskimon sisäisistä lääkehoidoista sekä näytteiden ottamisesta ja työtä tehdään kahdessa vuorossa.

Tehtävän kelpoisuusehtona on sairaanhoitajan tutkinto. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä, aloitekykyä ja kiinnostusta toteuttaa kuntouttavaa työotetta hoitotyössä. Tarjoamme perehdytyksen työhön.

Arvostamme että valitulla henkilöllä on suoritettuna LOVe (lääkehoidon osaamisen perusteet, lääke- ja nestehoito laskimoon sekä verensiirto), mahdollista suorittaa myös työpaikalla.  Kielitaitovaatimuksena on riittävä ruotsin ja suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Valitulta henkilöltä tulee olla tartuntatautilain § 48 mukainen rokotesuoja.

Peruspalkka 2492.68€

Hakemus tulee ensisijaisesti toimittaa sähköisesti sivuston www.kuntarekry.fi  -sivujen kautta työavain 243363.    

Hakemukset ja tarvittavat todistukset voi myös toimittaa osoitteeseen Paraisten terveyskeskus/Pia Nedermo, Vapparintie 15a, 21600 Parainen tai sähköpostitse osoitteeseen terveyskeskus@parainen.fi 29.7.2019 klo 12.00 mennessä. Haastattelut pidetään perjantai 9.8 klo 9 – 14.

Tiedustelut, osastonhoitaja Jaana Orava puh. 040 488 5524

Sivun alkuun