Mene sisältöön


Muistikoordinaattori

Paraisten kaupungin vanhustenhuolto julistaa haettavaksi MUISTIKOORDINAATTORIN vakinaisen työsuhteen. Työsuhde on voimassa toistaiseksi ja se alkaa 15.10.2019 tai sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusvaatimukset: Terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen sosiaali- tai terveysalan tutkinto sekä ruotsin ja suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Muistihoitajakoulutus ja kokemus työskentelystä muistisairaiden parissa luetaan ansioksi.

Muistikoordinaattori vastaa muistisairaiden hoidosta ja hoivasta sekä tukee ja ohjaa omaisia tiiviissä yhteistyössä muun muassa kotihoidon, terveydenhuollon ja kolmannen sektorin kanssa. Muistikoordinaattori toimii myös päivätoiminnan henkilöstön lähiesimiehenä.

Palkka määräytyy virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti.


Tiedustelut: vanhustyön päällikkö Camilla Bergman-Kärpijoki, mielellään sähköpostitse camilla.bergman-karpijoki@parainen.fi tai puhelimitse 050 596 2614.

Hakemus toimitetaan 9.8.2019 klo 12.00 mennessä ensisijaisesti sähköisessä muodossa sivuston www.kuntarekry.fi kautta, työavain 238912. Hakemuksen ja tarvittavat todistukset voi lähettää myös osoitteeseen Paraisten kaupunki, sosiaali- ja terveysosasto, Rantatie 28, 21600 Parainen, tai sähköpostitse osoitteeseen sosiaalikeskus@parainen.fi.


Sivun alkuun