Mene sisältöön


Kirjastonhoitaja

Paraisten kaupunki hakee kirjastonhoitajaa Paraisten kirjastoon 1.10.2019 alkaen toistaiseksi.

Pääasiallisena tehtävänäsi on edistää lasten ja nuorten monipuolista lukutaitoa ja kirjastonkäyttöä. Työtehtäviin kuuluu kirjastopalvelujen kehittäminen ja toteuttaminen lapsille ja nuorille suunnatun lukemista edistävän, luovan ja pedagogisen toiminnan muodossa ruotsiksi ja suomeksi. Työtä tehdään yhteistyössä kaupungin koulujen, päiväkotien ja nuorisotoiminnan sekä paraislaisten yhdistysten ja muiden toimijoiden kanssa.

Työ edellyttää kokemusta työskentelystä lasten ja nuorten parissa sekä aktiivista kiinnostusta lasten- ja nuortenkirjallisuuteen. Sinulla on laajat mahdollisuudet kehittää itse työtäsi, joten arvostamme aloitteellisuutta, itsenäistä työskentelyä ja idearikkautta.

Työtehtäviisi kuuluu myös asiakaspalvelu, johon sisältyy ilta- ja lauantaityötä, sekä muut tavalliset kirjastonhoitajan tehtävät. Työpaikkasi on Paraisten kirjasto, mutta työskentelet tarvittaessa myös kaupungin muissa kirjastoissa.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto ja kirjasto- ja informaatioalan opinnot sekä ruotsin ja suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Tehtäväkohtainen palkka on 2 444 euroa. Tehtävään valittavan tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen työn aloittamista.

Hakemus toimitetaan viimeistään 24.5. osoitteeseen Paraisten kaupunki/Sivistysosasto, Rantatie 28, 21600 Parainen tai kulttuuri@parainen.fi. Lisätiedot: kirjastopäällikkö Karolina Zilliacus, puh. 040 488 5878, karolina.zilliacus@parainen.fi.

Tulosta
Jaa |
Sivun alkuun