Mene sisältöön


Hankekoordinaattori

Paraisten kaupunki on aktiivinen toimija projektimaailmassa. Lähtökohtanamme on seudun kehityksen tukeminen esimerkiksi parantamalla mahdollisuuksia asua ja toimia saaristossa, vahvistamalla paikkakunnan elämänlaatua, kehittämällä kestäviä ratkaisuja ja tukemalla elinikäistä oppimista ja innovaatiotoimintaa. Hankkeiden sisältö voi vaihdella elinkeinoelämän ja matkailun kehittämisestä, uusien sosiaali- ja terveydenhuollon menetelmien toteuttamisesta ja koulujen osaamisvaihdon tukemisesta infrastruktuurin parantamiseen.

Paraisten kaupunki hakee hankekoordinaattoria vakituiseen työsuhteeseen. Hankekoordinaattorin tehtäviin kuuluu uusien hankkeiden suunnittelu ja alulle paneminen, hankesuunnitelmien ja ‑budjettien seuranta, hankevastaavien ja muiden hanketyöntekijöiden ohjaaminen sekä yhteydenpito yhteistyökumppaneihin ja rahoittajiin.

Hankekoordinaattorin kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai vastaava aiempi opistotason koulutus. Edellytämme ruotsin ja suomen kielen riittävää suullista ja kirjallista taitoa. Kansainvälisten hankkeiden työkielenä on pääsääntöisesti englanti, joten englannin kielen taito luetaan ansioksi. Lisäksi edellytetään kykyä itsenäiseen työskentelyyn, luovuutta ja oma-aloitteisuutta sekä hyviä vuorovaikutus- ja tiimipelaajataitoja.

Lisätietoa antaa elinkeinopäällikkö Tomas Eklund, puh. 040 488 5675, torstaina 17.10. klo 12.00–14.00 ja keskiviikkona 23.10. klo 14.00–16.00 tai sähköpostitse tomas.eklund@parainen.fi.

Kirjalliset hakemukset ja ansioluettelo lähetetään osoitteeseen parainen@parainen.fi 28.10.2019 klo 12.00 mennessä.

Sivun alkuun