Innehållspublicerare

null Träna som en tävlingsboxare - Gratis sommarträningar för unga
27.05.2024

TRÄNA SOM EN TÄVLINGSBOXARE

Sommaren kan vara lång för en ung person utan något att göra, men denna sommar erbjuds något alldeles speciellt. Muskelipaja erbjuder ungdomar i Pargas en möjlighet att träna som en tävlingsboxare, samtidigt som de får njuta av gemenskapen och rutinerna som träning ger. Träningarna hålls under juni och juli på tisdagar och torsdagar kl. 10 och är helt gratis. Alla är välkomna med!

Sponsorer stödjer verksamheten:

- Pargas stad ser fysisk aktivitet som en viktig del av förebyggande ungdomsarbete och stödjer sommarträningarna.
- LokalTapiola donerar vattenflaskor till alla deltagare och stöder sommarträningarna.
- Reimari erbjuder mellanmålsfrukt så att ungdomarna orkar träna.
- Op Nagu stödjer verksamheten, eftersom de anser att barns idrottande är som att sätta pengar på banken - det växer tillbaka med ränta.

Muskelipaja strävar också efter att ge varje barn en t-skjorta för att stödja jämlikhet och samtidigt synliggöra sponsorerna.

Träningarna hålls i första hand på Muskeilpaja (Kyrkoesplanaden 24), men målet är att också träna på andra platser för att få variation. Under träningarna gör vi mer än bara boxning, men boxning är den röda tråden genom hela sommaren. Extra träningsdagar meddelas separat.

Anmälan:
Alla är välkomna, även de som inte har någon kunskap om sporten. Anmäl dig på vello.fi/muskelipaja. Låt oss ha roligt tillsammans och lära oss något nytt!

För mer information kontakta:
Mia Salokannel
Muskelipaja
muskelipaja@gmail.com