Innehållspublicerare

null Pargas stad söker en LIVSKRAFTSCHEF
30.08.2022

Sök före 2.9.2022 kl 16.00

Skärgårdsstaden Pargas ledigförklarar ny tjänst som livskraftschef.

Vill du komma med och göra Pargas mer livskraftigt, välmående, konkurrenskraftigt och lockande för våra boende, besökare och företag? Är du en driven ledare med en syn på hur vi genom markanvändning, näringslivsutveckling, sysselsättningsarbete, mångsidiga fritidstjänster, förbindelser och aktiv kommunikation kan göra Pargas mer lockande? Har du erfarenheter, nätverk och kunnande som ger oss de bästa av förutsättningar för att lyckas?

Vi söker en entusiastisk, utvecklingsorienterad och innovativ ledare som får andra med sig. Du kan lyfta arbetet med livskraft och välmående till en ny nivå i vår stad. Vi värdesätter att du har en utmärkt kommunikativ förmåga, starka nätverk och ett starkt förhandlingskunnande. Vi värdesätter också att du kan uppvisa erfarenhet av ett framgångsrikt ledarskap och förändringsarbete.

Vi erbjuder dig ett intressant uppdrag i en aktiv, föränderlig stad, fria händer för nya innovationer och ett starkt stöd från dina medarbetare. Vi erbjuder dig en tills vidare anställning med en konkurrenskraftig lön, flexibla arbetsvillkor och trevliga arbetskamrater.

Som livskraftschef leder du den nya sektorn. Livskraft och välmående där planläggning och fastighetsutveckling möter näringslivsutveckling, turism, fritids-, ungdoms-, kultur- och bibliotekstjänster, förbindelser, välfärd och sysselsättning.

Livskraftschefen rapporterar direkt till stadsdirektören. Livskraftschefen jobbar tillsammans med den övriga ledningen med de strategiska målsättningarna starkare attraktivitet, bättre välmående, hållbar utveckling och skapa tillsammans.

Behörighetsvillkoren är lämplig högre högskoleexamen och tillräcklig erfarenhet av att leda näringslivsutveckling eller annan verksamhet som skapar förutsättningar för livskraft och tillväxt. Språkkunskaperna är goda kunskaper i svenska och finska.

Du kan starta i tjänsten den 1.1.2023 eller enligt överenskommelse.

Sök via Kuntarekry.