Musik i Mars

Musik i Mars

Inhiberat! Nytt datum meddelas senare.


En årligen återkommande månad med konserter och olika musikevenemang. Musik i Mars arrangeras tillsammans med många olika aktörer. Programmet, som är virtuellt 2021:
 

Musik och bingo i Mars

Årets upplaga av Musik i Mars blir ett streamat musikprogram som sänds tisdagen den 16.3 kl 19.00. Tidigare år har Musik i Mars bestått av ett flertal konserter, i år anpassar vi oss efter nya omständigheter och satsar istället på en streaming. Vi får njuta av levande musik och intervjuer med Kevin Stocks och King Drapes. Vi får också bekanta oss med Mikael Nykäsenoja och Janne Göransson, två folkmusiker som flyttat från Sverige till Pargas. She’s leaving home berättar om Beatles-festivaler runt om i världen medan pargasborna Linus Lassus och Rebecka Stretonovic berättar om sina musikliv i Berlin respektive Stockholm.

Programmet kan ses live när det sänds, men man kan också titta på det senare eftersom det kommer att finnas kvar på Pargas Kulturs youtube-kanal och på Pargas Kulturs facebooksida.


Aktivitetsbingo

Inom ramen för Musik i Mars lanserar vi i år också aktivitetsbingo med musiktema. Det gäller att utföra vissa uppgifter för att få minst två hela bingorader ikryssade, vågräta eller lodräta. Bingoblanketten kan laddas ner från www.pargas.fi , hämtas i stadshuset i aulan utanför biblioteket eller från biblioteken i övriga kommundelar under deras öppethållningstider från och med 10.3.2021. Den ifyllda blanketten lämnar man sedan in där den hämtats eller så kan man skicka in den i elektronisk form till kultur@pargas.fi senast 28.3.2021.

Bland alla som lämnat in blanketten drar vi en vinnare som belönas med en middag för två på restaurang i lämplig kommundel.


Facebooksida Musik i Mars
@musikimarsmusiikkiamaaliskuussa #musikimars #musiikkiamaaliskuussa

Facebook länk


Facebook - länk till livestream

Bio Sydväst - Blinded by the light

Bio Sydväst - Blinded by the light

Bio Sydväst - Blinded by the light

Bio Sydväst - Blinded by the light

Bio Sydväst - Blinded by the light

Bio Sydväst - Blinded by the light

Youtube länk


Youtube - länk till livestream

Bingoblankett


Bingoblankett

  • word
  • pdf