Sateenkaari

Sateenkaari Korppoossa

Palvelutalo Sateenkaaressa tarjotaan tehostettua palveluasumista kauniissa ympäristössä metsän laidassa, aivan Korppoon kirkonkylässä. Avainasemassa toiminnassa on turvallinen ja mielekäs arki.

Korppoon kotisairaanhoito ja kotihoito toimivat Sateenkaaren yhteydessä.

Palvelutalo Sateenkaaressa on 22 palveluasuntoa, pinta-alaltaan 21–34 m2, joista yksi on viiden hengen ryhmäasunto, joka on muistisairaille henkilöille varattu.

Sateenkaaren alueella on kolme Paraisten kaupungin rivitaloa, joissa on yhteensä 10 palveluasuntoa.

Sateenkaaressa hoitajat ja asukkaat tuntevat toisensa ja palvelutalossa toimii omahoitajasysteemi. Asukkaat saavat yhdessä omaistensa kanssa sisustaa huoneensa mieleisekseen.

Sateenkaaressa tarjotaan kuntouttavaa päivätoimintaa muistisairaille kerran viikossa. Vuodenkierron juhlat huomioidaan sisustuksella sekä ajankohtaan sopivalla ohjelmalla. Lisäksi Sateenkaaressa järjestetään erilaisia tapahtumia, mm. pieniä konsertteja. Asiakkaat pääsevät mahdollisuuksien mukaan pienille retkille, elokuviin ja paikallisiin tapahtumiin kuten näyttelyihin ja torikahville.

Viikoittain Sateenkaaressa on mm. bingo, musiikkiterapiaa ja istumatanssia. Sateenkaaren sisäpihalla on ulkokuntoilualue, sekä marjapensaita, jotka ovat asiakkaiden käytössä.

Sateenkaaressa on viihtyisä ruokasali, jossa nautitaan päivittäiset Korppoossa valmistetut ateriat.

Päiväkodin sekä koulun kanssa tehdään yhteistyötä.

 

Sateenkaaren palveluasumisen yksikkö

Vanhustyönohjaaja Erja Rajakangas 040 485 0400
Kanslia 040 488 5594
Kotihoito 040 511 4361
Mäntymäentie 26 D
21710 KORPPOO

 

Omavalvontasuunnitelma