Perheneuvola

Perheneuvola

Voit vanhempana tai huoltajana hakeutua perheneuvolaan yhdessä lasten kanssa tai ilman esimerkiksi parisuhteen ajautuessa kriisiin tai jos olet huolissasi lapsesi voinnista. Voimme yhdessä löytää uusia tapoja tilanteen käsittelemiseen tukikeskustelujen ja toisenlaisten lähestymistapojen kautta. Suurin osa ihmissuhdeongelmista on alkuvaiheessa pieniä ja mitä aikaisemmin ongelma tunnistetaan ja apua haetaan, sitä helpompaa on suunnan muuttaminen.

Perheneuvola toimii Paraisilla perhekeskuksessa neljänä päivänä viikossa ja Kemiönsaaressa yhtenä päivänä viikossa. Voit lähettää soittopyynnön tekstiviestillä tai soittaa meille puhelinaikana. Meillä perheneuvolassa työskentelevillä on vaitiolovelvollisuus.

Myös lasten, nuorten ja perheiden parissa työskentelevät voivat saada meiltä konsultatiivista apua. Konsultointi voi tapahtua ilman oppilaan/perheen nimen kertomista. Voimme yhdessä pohtia erilaisia tukimuotoja esimerkiksi vuorovaikutuksen toimivuuden parantamiseksi tai uuden näkökulman saamiseksi tilanteeseen.

 

Yhteystiedot:

Perhekeskus
Vapparintie 15
21600 Parainen


Petra Zilliacus, psykologi
puh. 044 358 5709

Inkeri Mäkinen, sosiaalityöntekijä, pari- ja perheterapeutti
puh. 044 358 5819

Puhelinaika maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 12.00-13.00

s-posti: etunimi.sukunimi@parainen.fi