Arkeen voimaa

ARKEEN VOIMAA

Kaipaatko tukea arjen haasteisiin? Haluatko lisätä omaa hyvinvointiasi ja jaksamistasi?

Arkeen Voimaa on näyttöön perustuva itsehoidon ryhmätoimintamalli (CDSMP). Toiminnan tarkoituksena on vahvistaa osallistujien itsehoitotaitoja ja sitä kautta kohentaa heidän arkipärjäämistään ja elämänlaatuaan. Arkeen Voimaa -toimintamallin (ArVo) toimintaperiaatteet ovat luottamus omasta selviytymisestä, ratkaisukeskeisten itsehoidon työkalujen harjoitteleminen käytännössä ja vertaisuus.

Mitä ryhmässä opitaan?

Ryhmässä harjoitellaan käyttämään erilaisia itsehoidon työkaluja, kuten päätöksenteko, ongelmanratkaisu ja toimintasuunnitelma. Näiden avulla voidaan katkaista oireiden kehä. Ryhmän toiminta perustuu osallistujien väliseen luottamukselliseen vuorovaikutukseen.

Milloin?

Ryhmiin on jatkuva ilmoittautuminen. Seuraava kurssi alkaa 28.03.2023 klo 9.30. Kurssi on ruotsinkielinen, mutta kaikki ruotsia ymmärtävät voivat osallistua. Ruotsinkielinen sivu, jossa tarkemmin tietoa kurssin sisällöstä löytyy täältä.

Voit ilmoittautua sähköpostitse osoitteeseen camilla.rautanen(a)parainen.fi

 

Yhdyshenkilö

Camilla Rautanen camilla.rautanen(a)parainen.fi, soita tai lähetä tekstiviesti numeroon
040 595 5600.

 

Arkeen Voimaa -kirja

Arkeen Voimaa – pienin muutoksin kohti sujuvaa arkea (2017) on kirjoitettu sinulle, joka haluat parantaa itsehoitotaitojasi ja vahvistaa arjessa pärjäämistäsi. Kirja tarjoaa käytännön vinkkejä mm. oman mielen käyttämisestä oireiden hallinnassa, hyvästä vuorovaikutuksesta ja terveyttä edistävästä ruokailutottumuksista. Voit lainata kirjan myös Paraisten kaupungin kirjastosta ja se toimii hyvin myös itsenäisenä lukukirjana, vaikka et itse osallistuisi ryhmään. Jos haluat ostaa kirjan, ole yhteydessä camilla.rautanen(a)parainen.fi

 

 

Lisätietoja

Tutustu Arkeen Voimaa -videoilla mm. uneen, ravintoon ja liikuntaan liittyviin käytännön vinkkeihin, joiden avulla arjessa voi pärjätä vähän paremmin tästä

Arkeen Voimaa -toimintamalli
 
Arkeen Voimaa -toimintamalli Facebookissa
 
Arkeen Voimaa -toimintamalli Twitterissä

Arkeen Voimaa -toimintamalli Instagramissa