Ajankohtaista koronavirustilanteessa

Ajankohtaista koronavirustilanteesta

 

Päivitetty 20.9.2021

Koronarokotukset jatkuvat heille jotka tarvitsevat ensimmäisen annoksensa, ja heille jotka haluavat aikaistaa toista koronarokotusaikaansa ja ensimmäisestä annoksesta on kulunut 6 viikkoa. Kolmas rokoteannos tarjotaan voimakkaasti immuunipuuteisille henkilöille joilla kakkosrokotteesta on kulunut kaksi kuukautta;

  • Elinsiirto
  • Kantasolusiirto
  • Vaikea tai keskivaikea synnynnäinen immuunipuutos
  • Immunosuppressiivinen syöpähoito
  • Autoimmuunisairauksien hoito immunosuppressiivisilla biologisilla lääkkeillä tai JAK-estäjillä
  • Dialyysi ja vaikea krooninen munuaisten vajaatoiminta
  • Pitkälle edennyt tai hoitamaton HIV
  • Lääkärin arvioima muu vaikea-asteinen immunosuppressiivinen tila

Ajan voit varata kaupungin verkkosivuilla www.pargas.fi/fi/sahkoiset-terveyspalvelut, tai soittamalla ajanvarausnumeroon 02 4545200 ti – to klo 14 – 15.

Paraisten rokotusvastaanotto sijaitsee terveyskeskuksen vieressä (Vapparintie 15). Paikalle on opastus (isot siniset Covid-19 rokotuskyltit).

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Päivitetty 9.9.2021

Parainen järjestää POP-UP koronarokotustilaisuuden lauantaina 18.9 klo 10 – 14

Nyt sinulla on mahdollisuus saada toinen koronarokoteannoksesi aikaisemmin, mikäli ensimmäisestä rokotuksestasi on kulunut 6 viikkoa.  Tällä hetkellä meillä on runsaasti rokotteita, ja toiveenamme on parantaa rokotuskattavuuttamme ja saada niin monta kuin mahdollista täysin rokotettua, ripeään tahtiin.  Tästä syystä toivomme hartaasti että kaikki 12 vuotta täyttäneet joilla on mahdollisuus, kiinnostus ja joilla 6 viikon intervalli ensimmäisestä annoksesta on täyttynyt, saapuisi rokotustilaisuuteen.  Tilaisuuteen voi myös tulla saadakseen ensimmäisen annoksen. Henkilöt Paraisten muista kuntaosista ovat myös tervetulleita.

Paraisten rokotusvastaanotto sijaitsee terveyskeskuksen vieressä (Vapparintie 15). Paikalle on opastus (isot siniset Covid-19 rokotuskyltit.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Päivitetty 3.9.2021

Nyt on mahdollista aikaistaa toista koronarokotusaikaasi.  Mikäli ensimmäisestä annoksesta on kulunut 6  viikkoa voit muuttaa aikasi kaupungin verkkosivuilla www.pargas.fi/fi/sahkoiset-terveyspalvelut, (peru vanha aikasi ja varaa uusi aika). Tai soittamalla ajanvarausnumeroon 02 4545200 ti – to klo 14 – 15.

Paraisten rokotusvastaanotto sijaitsee terveyskeskuksen vieressä (Vapparintie 15). Paikalle on opastus (isot siniset Covid-19 rokotuskyltit

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

LUE LISÄÄ ROKOTUKSISTA TÄÄLLÄ


Koronainfo (koronapositiiviset, rokotetut)


Varsinais-Suomi on edelleen koronavirusepidemian leviämisvaiheessa. Lounais-Suomen aluehallintovirasto (AVI) on tehnyt päätöksen 27.8.2021, että julkisten ja yksityisten asiakas- ja toimitilojen asiakasmäärää ei rajoiteta. Yleisötilaisuuksissa noudatetaan edelleen THL:n ja OKM:n hygienia- ja turvallisuusohjetta. Osallistujien ja seurueiden on huolehdittava riittävästä etäisyydestä ja hygieniatoimista.

Kaikissa tapahtumissa pitää noudattaa erityistä huolellisuutta maskien käytössä ja turvaväleissä.


 

Katso yhteenveto ryhmäharrastusten rajoituksista 25.5.2021 alkaen.

Katso suositukset


Tartuntatautilain vaikutukset saaristoliikenteessä