Perhetalo Ankkuri - Parainen

Perhetalo Ankkuri

PERHETALO ANKKURI

Muutostuulia tulossa Perhekeskukseen!

Perhekeskuksen koko toiminta siirtyy hyvinvointikeskukseen Vapparintie 15 (terveyskeskuksen viereen) syksy aikana, 2021. Toiminnat muuttavat erillisen aikataulun mukaan, mutta mitään toimintaa ei lakkauteta. 

Aikataulu:

28.–29.10. muuttavat seuraavat toiminnot:

-    Lasten-, äitiys- ja ehkäisyneuvola
-    Pakolaistoiminta
-    Perheneuvola
-    Lasten- ja koulupsykologit
-    Puheterapeutit
-    Neuvolan perhetyöntekijä
-    Perhekeskuksen palveluohjaaja

Ankkuritaloon jäävät vielä varhaiskasvatuksen toiminta sekä koulukuraattori (muuttopäivä ilmoitetaan myöhemmin).

4.–5.11. Vapparintie 15:een muuttaa aikuissosiaalityön toiminta kaupungintalolta. 
 

Perhetalo Ankkuri on olemassa sinua ja perhettäsi varten. Voit kääntyä puoleemme useimmissa lastasi ja perhettäsi koskevissa asioissa. Mikään asia ei ole liian pieni eikä yksikään kysymys ole turha.

Perhetalon avainsanoja ovat matalakynnys-toiminta, yhteistyö ja kuunteleminen. Yhteisiin tiloihin sijoitettu toiminta mahdollistaa moniammatillisen työskentelyn, mikä vuorostaan edesauttaa oikean apu- ja tukimuodon tarjoamista varhaisessa vaiheessa.

Käytämme perhetalo Ankkurissa norjalaista terveyttä edistävää ja voimavarakeskeistä vuorovaikutusohjelmaa Kannustava vuorovaikutus / ICDP (International Child Development Programme). Sillä pyritään kehittämään niin sinun vanhempana kuin meidän antamaa hoidon ja hoivan laatua. Ohjelman avulla pystymme kehittämään kykyämme kohdata lapsi häntä kunnioittaen ja laajentamaan kykyämme kuunnella lapsen ajatuksia, tunteita ja aikeita herkkyydellä.

Vakinainen toiminta käsittää tällä hetkellä lasten- ja äitiysneuvolan, koulupsykologit ja koulukuraattorit, lastenpsykologin, puheterapeutin, Turunmaan perheneuvolan, varhaiserityisopettajat, pakolaisohjaajan sekä perhepäivähoidon ohjaajat.

Perhetalon yhteydessä toimii myös varhaiskasvatuksen leikkipuisto Ankkuripuisto.

Tule käymään perhetalolla, niin mietitään asiaasi yhdessä.

Perhetaloon voit ottaa yhteyttä myös, jos sinulla on hyvä idea, jonka toteuttamisesta voisi olla hyötyä ja iloa muillekin lapsiperheille (kyse voisi olla luennosta, yhteistyöfoorumista, yhteistyöstä tms.).

On ainoastaan kaksi pysyvää lahjaa jotka voimme antaa lapsillemme. Toinen on juuret ja toinen siivet.” – Hodding Carter

 

Pyydä apua -nappiPyydä apua! -nappi on matalan kynnyksen sähköinen palvelukanava lapsiperheille. Se on verkkopalvelussa oleva nappi, jota painamalla kuka tahansa voi pyytää apua tai palvelua, jättää yhteydenottopyynnön tai kysyä jotain. Paina nappia ja olemme sinuun yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä!


 

Sisälletyt portletit

Lapsiperheiden toivelaatikko