Perhetalo Ankkuri

PERHETALO ANKKURI

Perhetalo Ankkuri on olemassa sinua ja perhettäsi varten. Voit kääntyä puoleemme useimmissa lastasi ja perhettäsi koskevissa asioissa. Mikään asia ei ole liian pieni eikä yksikään kysymys ole turha.

Perhetalon avainsanoja ovat matalakynnys-toiminta, yhteistyö ja kuunteleminen. Yhteisiin tiloihin sijoitettu toiminta mahdollistaa moniammatillisen työskentelyn, mikä vuorostaan edesauttaa oikean apu- ja tukimuodon tarjoamista varhaisessa vaiheessa.

Käytämme perhetalo Ankkurissa norjalaista terveyttä edistävää ja voimavarakeskeistä vuorovaikutusohjelmaa Kannustava vuorovaikutus / ICDP (International Child Development Programme). Sillä pyritään kehittämään niin sinun vanhempana kuin meidän antamaa hoidon ja hoivan laatua. Ohjelman avulla pystymme kehittämään kykyämme kohdata lapsi häntä kunnioittaen ja laajentamaan kykyämme kuunnella lapsen ajatuksia, tunteita ja aikeita herkkyydellä.

Vakinainen toiminta käsittää tällä hetkellä lasten- ja äitiysneuvolan, koulupsykologit ja koulukuraattorit, lastenpsykologin, puheterapeutin, Turunmaan perheneuvolan, varhaiserityisopettajat, pakolaisohjaajan sekä perhepäivähoidon ohjaajat.

Perhetalon yhteydessä toimii myös varhaiskasvatuksen leikkipuisto Ankkuripuisto.

Tule käymään perhetalolla, niin mietitään asiaasi yhdessä.

Perhetaloon voit ottaa yhteyttä myös, jos sinulla on hyvä idea, jonka toteuttamisesta voisi olla hyötyä ja iloa muillekin lapsiperheille (kyse voisi olla luennosta, yhteistyöfoorumista, yhteistyöstä tms.).

On ainoastaan kaksi pysyvää lahjaa jotka voimme antaa lapsillemme. Toinen on juuret ja toinen siivet.” – Hodding Carter

Lapsiperheiden palveluohjaaja
Maria Wallin
Puh 050 354 2600
Uurnalehdontie 4, 21600 Parainen

Paikalla (ilman ajanvarausta) ma 8.30-9.30, ke 14.30-15.30, pe 8.30-9.30