Asumisen kysely

Vastaa kyselyymme ja voit voittaa lahjakortin!

Paraisilta löydät turvallisen kodin läheltä merta. Eloisa kaupunkimme tarjoaa runsaasti aktiviteetteja ja monipuolisia palveluita. Panostamme korkealaatuisiin päiväkoteihin ja kouluihin, molemmilla kotimaisilla kielillä. Erityyppisiä harrastuksia löytyy kaikenikäisille. Paraisilla ja sen lähiseudulla on myös laajasti mahdollisuuksia työssäkäyvälle. Turkuunkin on ainoastaan noin 20 km. 

Olisiko sinun unelmasi asua rivitalossa lähellä palveluja ja merta?

Paraisten kaupunki on suunnittelemassa uuden, viiden asunnon rivitaloyhtiön rakentamista Paraisten keskeisimmälle paikalle, kävelyetäisyydelle palveluista ja kanavasta, jota itse kutsumme Suntiksi. 

Nyt tarvitsisimme sinun mielipidettäsi! Kerro meille, minkälainen asumismuoto sinua kiinnostaisi ja minkä kokoinen asunto sopisi parhaiten tarpeisiisi. Arvomme kaikkien vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken lahjakortteja paraislaisiin yrityksiin (sisustusliikkeisiin ja ravintoloihin). Vastausaikaa on 28.2.2021 asti.

VASTAA TÄÄLLÄ!

(klikkaa ylläolevaa linkkiä)
 

Siksi Parainen - tutustu niihin, jotka valitsivat Saaristokaupungin uudeksi kotikaupungikseen: https://oikeapienikaupunki.fi/