Sisältöjulkaisija

null Sosiaali- ja terveydenhuollon toiminta-avustukset Paraisilla
12.02.2020

Paraisten sosiaali- ja terveyslautakunta voi myöntää avustuksia sosiaali- ja terveydenhuollon piiriin kuuluvaa toimintaa varten. 

TOIMINTA-AVUSTUSTA voi hakea viimeistään perjantaina 27.02.2020 klo 12

  • rekisteröidyt yhdistykset, jotka toimivat sosiaali- ja terveydenhuollon alalla Paraisilla ja jotka eivät saa vuosittain avustusta kaupungin talousarvion muista määrärahoista
     
  • rekisteröimättömät yhteisöt (riippumattomat ryhmät), jotka toimivat sosiaali- ja terveydenhuollon alalla Paraisilla ja jotka eivät saa vuosittain avustusta kaupungin talousarvion muista määrärahoista.

Avustus myönnetään toimintaa varten, joka kuuluu hakijan kyseisen vuoden toimintasuunnitelmaan tai toistuu säännöllisesti. Toiminta-avustus voidaan myöntää myös toiminnan käynnistämisen yhteydessä syntyviä kustannuksia varten.

Toiminta-avustushakemuksiin tulee liittää toimintakertomus, tilinpäätös ja tilintarkastuskertomus edelliseltä vuodelta sekä sen vuoden toimintasuunnitelma ja talousarvio, jolle avustusta haetaan. Hakemus postitetaan osoitteeseen Paraisten kaupunki, sosiaalikeskus, Rantatie 28, 21600 Parainen tai elektronisesti sosiaalikeskus@parainen.fi. 

Hakemuskaavakkeita ja lisätietoja on saatavissa kaupungin infopisteestä Paraisilla, aluekonttoreista sekä kaupungin verkkosivuilta www.parainen.fi. Lisätietoja antavat vanhustyönjohtaja Camilla Bergman- Kärpijoki ja sosiaalipalvelupäällikkö  Heidi Ulriksson, puh. (02) 458 5700.