Sisältöjulkaisija

null Kutsu kuljetusten kilpailutukseen liittyvään tiedotus- ja keskustelutilaisuuteen
30.01.2020

Kutsu kuljetusten kilpailutukseen liittyvään tiedotus- ja keskustelutilaisuuteen 13.2.2020

Paraisten kaupunki järjestää kaikille asiasta kiinnostuneille yrityksille avoimen markkinavuoropuhelutilaisuuden torstaina 13.2.2020 klo 16:30 – 18:00. Tilaisuus järjestetään Paraisten kaupungintalolla valtuustosalissa. 

Tilaisuudessa hankintayksikkö esittelee hankintaan liittyviä tavoitteita, hankinnan kohdetta sekä kilpailutusmenettelyä. Kilpailutus on tarkoitus suorittaa kevään aikana ja uudet sopimukset saattaa voimaan 1.1.2021 alkaen. Tuleva kilpailutus tulee sisältämään ainakin koulujen oppilaskuljetukset, palveluliikenteen sekä vanhustenhuollon kuljetuksia, esim. kuljetukset päivätoimintaan, kotipalveluasiakkaiden sauna- ja ateriapalvelukuljetukset. 

Tilaisuuden tarkoituksena on käydä läpi tulevaa hankintaa ja kuulla potentiaalisten palveluntuottajien mielipiteitä ja ehdotuksia hankinnan valmistelun tueksi. Tilaisuuteen osallistuvat voivat halutessaan etukäteen lähettää kysymyksiä, joita toivovat tilaisuudessa käsiteltävän. Kysymykset voi lähettää osoitteeseen opetus@parainen.fi. Kysymyksiä voi lähettää 3.2.2020 saakka. 

Pyydämme ilmoittamaan osallistumisestanne viimeistään 10.2.2020 klo 16:00 mennessä osoitteeseen opetus@parainen.fi.