Sisältöjulkaisija

null Joulun tunnelmia kitaran sävelin - Tomi Paldanius
Tomi Paldanius

Alkaa: 14.12.2019 klo 14:00

Paikka:
Storgårdsgatan 1, 21600 Parainen
Pargas

Tomi Paldanius julkaisee uuden joululevyn.

Päivät pimenevät, ja lumi peittää maan. Kadut hiljentyvät ja ihmiset valmistautuvat joulun viettoon. Uusikaupunkilainen, ympäri Suomea keikkaileva kitaramuusikko Tomi Paldanius ei kuitenkaan lepää. Hän on jälleen julkaisemassa uuden levyn.

Levyn julkaisu tapahtuu Uudessakaupungista 13.12 alkavalla kiertueella. Paraisilla Tomi vierailee lauantaina 14.12 klo. 14 Cafe Hallonbladissa.

Paldanius on kiertänyt Suomea kovalla tahdilla. Pelkästään Lokakuussa hän teki yli 50 keikkaa, 50 eri paikkakunnalla. Paldanius soittaa taidokkaasti musiikkihistorian klassikoita, aina Bohemian Rhapsodysta Myrskyluodon Maijaan. Uudestakaupungista alkavalla joulukiertueella hän soittaa suosikkijoululauluja, kuten Varpunen jouluaamuna, Walking in the Air ja Sylvian Joululaulu. Paldanius soittaa kappaleet soolokitaralla, fingerstyle- tyylillä. Notaatiota ei käytetä, vaan kaikki kappaleet on opeteltu korvakuulolta. Tämä mahdollistaa paremman tunnelman, ja täysin omanlaisen musiikkikokemuksen, joka täytyy itse kokea.  Konsertissa luodaan joulun tunnelmaa kitaran sävelin.

Rauhallinen hetki kiireiden keskelle Joulun tunnelmia kitaran sävelin konsertti Paraisilla Cafe Hallonbladissa (Storgårdsgatan 1) lauantaina 14.12 klo.14

Linkit:
www.tomipaldanius.com

Tapahtumien haku

Tapahtumakalenteri

Tapahtumia löytyi: 12 kpl