Sisältöjulkaisija

null Houtskarin vesivuoto on saatu korjattua
18.11.2019

18.11.2019
Juomavettä ei tarvitse enää keittää Houtskarissa

Vedenjakelu Houtskarin Näsbyssä toimii jälleen normaalisti, ja juomaveden keittokehotus on poistettu. Vesijohtoverkosto on saatu desinfioitua ja vedestä otetut näytteet on todettu puhtaiksi.

12.11.2019

Vedenjakelu Houtskarin Näsbyssä toimii nyt normaalisti, mutta juomaveden keittokehotus on voimassa siihen asti, että vesijohtoverkosto on saatu desinfioitua ja vedestä otetut näytteet on todettu puhtaiksi.

Vesijohtoverkoston desinfiointi aloitetaan keskiviikkona 13.11. ja se jatkuu perjantaihin 15.11. asti. Talousvedessä voi esiintyä haju- ja makuhaittoja desinfioinnin johdosta. Vesi on kuitenkin käyttökelpoista. Vesihuoltolaitos pahoittelee desinfioinnista mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Tiedotamme tilanteesta seuraavan kerran maanantaina 18.11.2019.
 

10.11. klo 11.10
Houtskarin vesivuoto on saatu korjattua, juomaveden keittokehotus edelleen voimassa

Vesivuoto Houtskarin Näsbyssä on saatu paikannettua yhteen kiinteistöön ja vuoto on korjattu lauantaina. 

Vedenjakelu toimii nyt normaalisti, mutta juomaveden keittokehotus on voimassa siihen asti, että vesijohtoverkosto on saatu desinfioitua. 

Vesijohtoverkoston normaalit huoltotyöt jatkuvat maanantaina 11.11. ja tiistaina 12.11., jolloin vedenjakelussa tulee esiintymään lyhyehköjä, noin 1-2 tunnin häiriöitä. 

Tiedotamme tilanteesta seuraavan kerran tiistaina iltapäivällä.


8.11. klo 16.10
Häiriöt vedenjakelussa Houtskarin Näsbyssä jatkuvat
 

Houtskarin Näsbyn vedenjakelussa on edelleen häiriöitä uudesta vuodosta johtuen. 

Vettä tullaan jakamaan vesijohtoverkostossa seuraavasti: 

Perjantaina 8.11. klo 21 asti
Lauantaina 9.11. klo 8 – 21
Sunnuntaina 10.11.  klo 8 – 21
Maanantaina 11.11. klo 7 – 10
Kehotamme asukkaita keittämään juomaveden.  

Maanantaina 11.11. klo 10 jälkeen aloitamme korjaustyöt ja tiedotamme tilanteesta seuraavan kerran maanantai-iltapäivällä.


7.11. klo 17.30:
Vedenjakelu toimii jälleen Houtskarissa 

Rikkoutunut vesiputki on saatu korjattu Houtskarin Näsbyssä eli vedenjakelu alueella toimii jälleen normaalisti. Asukkaita kehotetaan kuitenkin rajoittamaan vedenkulutustaan, jotta pystymme turvaamaan vedensaannin. 

Normaali huoltotyö jatkuu huomenna perjantaina klo 9, ja siksi vedenjakelu joudutaan keskeyttämään kunnes työ on valmis. Tiedotamme huomenna iltapäivällä, kun työt saadaan päätökseen ja vedenjakelu normalisoituu.
 

7.11. klo 15.30:
Vedenjakelun häiriö Houtskarissa jatkuu

Talousveden jakelussa on edelleen häiriöitä vesiputkeen tulleen vuodon vuoksi Houtskarin Näsbyn alueella. Vika on paikallistettu ja korjaustyöt aloitettu. Vedenjakelu keskeytetään kokonaan yön ajaksi, eli välillä klo 21-06.
Tiedotamme asiasta lisää myöhemmin tänä iltana. 

7.11. klo 8.00:
Häiriöitä vedenjakelussa Houtskarin Näsbyssä


Talousveden jakelussa on keskeytys vesiputkeen tulleen vuodon vuoksi Houtskarin Näsbyn alueella. Vika pyritään paikallistamaan aamupäivän aikana. Tiedotamme asiasta uudelleen torstai-iltapäivällä. 

 

Vesihuoltolaitos pahoittelee aiheutunutta vahinkoa.