Innehållspublicerare

null Självständighetsdagens förfest

Börjar: 05.12.2019 vid 18:30

Plats:
PIUG Kultursal | Skolmästargatan 5
Pargas

Program

  • Balett: Brianna Sandell, Ellen Kronberg, Eeva Hyvärilä.
  • Musik: Duo Mene, Gerard Gassou, Bubbeli & the Runeberg Orchestra, Dimma.
  • Utdelning av idrottsstipendier och kulturpris.

Biljetter

  • Konsertbiljett: 12 €
  • Barnbiljett 0 -13 år 6 € (inkl. serviceavgift)
  • NetTicket.fi , stadshuset, Kelovee, ombudsposten i Nagu

Finlands självständighet är en glädjens sak som är värt att fira. Firandet inleds den 5 december med Självständighetsdagens förfest i PIUG kultursal kl. 18:30. Festen bjuder på aktuellt program från Pargas och nejden. Under festen överräcks också Pargas stads idrottsstipendier och kulturpris.

Dansare från Musikinstitut Arkipelag ger tre balettnummer, balettundervisningen i Musikinstitutet håller en hög nivå och dansarna har under året vunnit fler priser i olika nationella danstävlingar. Sedan blir det musik av Dimma, ett Pargasband vars skiva har fått fina recensioner och av Duo Mene, som består av två fioler, som genom nya arrangemang ger nytt liv åt kända melodier. Därtill kommer Gerard Gassou att uppträda med sin bossainspirerade musik. Gerard är känd för sitt kafferosteri men har också tagit initiativ till en BossaJazz festival, som arrangerades för första gången i augusti 2019. Och som socker på botten uppträder Bubbeli & Runeberg Orchestra, allas favorit just nu, hans låt Mååhee, blev vald till årets Finlandssvenska låt och spelas flitigt på radion.

Så både gammal och unga är hjärtligt välkommen till Självständighetsdagens förfest i Pargas den 5 december kl 18:30 i PIUG kultursal.

Längd: 2 h med paus
Pausservering ingår i biljettpriset

Bilder:

Tapahtumien haku

Evenemang

Händelser hittades: 20 st