Till innehållet


Socialhandledare, vuxensocialarbete

Inom socialserviceenheten på social- och hälsovårdsavdelningen i Pargas stad ledigförklaras en tillsvidaretjänst som

Socialhandledare

inom vuxensocialarbetet från och med 1.4.2019 eller enligt överenskommelse.

Vi söker en socialhandledare till vuxensocialarbetet. Till arbetsuppgifterna hör huvudsakligen individuell socialrådgivning och handledning till vuxna personer. Arbetet består främst av socialarbete inom ekonomi: socialhandleraren ska bl.a. inrätta och uppfölja förmedlingskonton, fatta beslut om förebyggande och kompletterande utkomststöd, ansöka om förmåner, förstärka klientens ekonomiska funktionsförmåga och utföra bedömningar av servicebehovet enligt socialvårdslagen. Arbetet innehåller både kontorsuppgifter och fältbesök.

Socialhandledaren arbetar inom hela kommunen med placering på socialcentralen i Pargas. Socialhandledaren hör till teamet för vuxensocialarbete.

Behörighetsvillkoren för socialhandledare är behörighet som socionom (YH) enligt lagen om yrkesutbildade personer inom socialvården (817/2015) och god förmåga att i tal och skrift använda båda inhemska språken.

Arbetstagarens personliga utveckling stöds genom arbetshandledning, utbildningar och möjligheten att arbeta i en levande tvåspråkig miljö.

Vi förutsätter att du är flexibel och samarbetskunnig med ett etiskt arbetssätt och att du delar våra värderingar i utvecklings- och teamarbete. För att sköta uppgiften behövs god förmåga att känna igen klientens styrkor och förstärka dem.

Erfarenhet av motsvarande arbetsuppgifter räknas som merit. Den som blir vald bör uppvisa ett godtagbart läkarintyg över sitt hälsotillstånd. Språkkunskaperna visas genom intyg. Vid anställningen tillämpas en prövotid på fyra månader. Möjligheten att använda egen bil underlättar arbetet.

Lönen bestäms enligt AKTA.

Närmare uppgifter om tjänsten ges av socialservicechef Heidi Ulriksson, tfn 02 458 5700 eller e-post heidi.ulriksson@pargas.fi.

Ansökan ska i första hand lämnas in i elektronisk form via www.kuntarekry.fi, jobbnyckel 216825. Ansökan med tillhörande betyg och intyg kan även skickas till adressen Pargas stad, social- och hälsovårdsavdelningen, Strandvägen 28, 21600 Pargas eller per e-post socialcentralen@pargas.fi. Ansökningstiden går ut 28.2.2019 kl. 12.00.

Arbetsintervjuer hålls 4.3.2019 och 5.3.2019


Skriv ut
Dela |
Upp