Till innehållet


Skolhandledare

Bildningsavdelningen i Pargas stad lediganslår uppgiften som

Skolhandledare

med anställning från och med 1.3.2019 tillsvidare eller enligt överenskommelse. Vi söker en kreativ och flexibel person, gärna med erfarenhet av arbete med ungdomar.

Som skolhandledare stöder och hjälper du ungdomar med vardagen och skolgången, framför allt i våra högstadier och gymnasier i centrumområdet. Du jobbar tillsammans med personalen i skolorna och som arbetspar finns stadens specialungdomsledare. Du behöver ha intresse för att utveckla förebyggande arbetsmetoder i samarbete med bland andra elevvårdspersonalen och familjeenheten.

Behörighetskrav är lämplig högskolexamen, gärna med inriktning på ungdomsarbete eller socialt arbete. Språkkrav är goda muntliga kunskaper i svenska och finska och tillfredsställande skriftliga kunskaper i båda språken. För anställningen gäller 4 månaders prövotid.

Närmare information ger avdelningschef Ulrika Lundberg tfn 050 3753593 eller per e-post ulrika.lundberg@pargas.fi.

Ansökan sänds till Pargas stad, bildningsavdelningen, Strandvägen 28, 21600 Pargas eller per e-post: bildningen@pargas.fi.

Till ansökan bifogas betyg som utvisar behörigheten samt CV. Den som väljs bör inom 30 dagar efter att beslutet delgivits uppvisa godtagbart läkarintyg och straffregisterutdrag.  Ansökningstiden utgår 28.1.2019.

Skriv ut
Dela |
Upp