Till innehållet


Sjukskötare Malmkulla bäddavdelning

Pargas stads hälsovårdsenhet ledigförklarar en tillsvidare befattning som SJUKSKÖTARE på Malmkulla bäddavdelningen från den 04.02.2019 eller enligt överenskommelse.

Vill du vara delaktig i vårt arbetsteam? Om du har initiativförmåga, ett levande intresse för arbetet med äldre, stresstålighet och intresse för rehabilitering så är just du den person vi söker.

Behörighetsvillkoren för uppgiften är legitimerad sjukskötarexamen. Språkkraven är tillräcklig förmåga att i tal och skrift använda svenska och finska språken. Vi förutsätter att den valda personen innehar det vaccinskydd som lagen om smittsamma sjukdomar § 48 förutsätter. Före tillträde ska den valda uppvisa ett godtagbart läkarintyg över sitt hälsotillstånd. Lön enligt tjänstekollektivavtal.

Ansökan lämnas i första hand in elektroniskt via www.kuntarekry.fi sidorna, jobbnyckel  206667  Ansökan och behövliga intyg kan även inlämnas under adress Pargas hälsovårdscentral/Pia Nedermo, Vapparvägen 15a, 21600 Pargas, halsocentralen@pargas.fi. senast den 31.12.2018 kl. 12:00. Intervjuerna sker vecka 2.

Förfrågningar, avdelningsskötare Marika Cederlöf  040 488 5843

Skriv ut
Dela |
Upp