Till innehållet


Hälsocentraltandläkare, Nagu

Att bo och jobba i en skärgårdsmiljö vid havet är en dröm för många. Den unika skärgårdsstaden Pargas med cirka 15 500 invånare omfattar en stor del av Skärgårdshavets område och dess tusentals öar och holmar.

Pargas stad lediganslår en befattning som HÄLSOCENTRALTANDLÄKARE i Nagu kommunområde.

Behörighetskraven är behörighet som legitimerad tandläkare i Finland. Dessutom fordras goda skriftliga och muntliga kunskaper i de båda inhemska språken, som visas genom intyg. Arbetet inleds enligt överenskommelse. Möjlighet till arbetsdagar i Pargas och Korpo tandvårdscentraler finns. Lönen bestäms enligt AKTA och läkaravtalet. Lönekrav kan ställas. Den valda ska uppvisa ett godtagbart läkarintyg över sitt hälsotillstånd. För anställningen tillämpas en prövotid på fyra månader.

Närmare information ges av ledande tandläkare Aura Kirvelä, tfn 040 193 9679 eller e-post aura.kirvela@pargas.fi.

Ansökan skall i första hand lämnas in i elektronisk form via www.kuntarekry.fi, arbetsnummer 210949 . Ansökan med tillhörande betyg och intyg kan även sickas till adressen Pargas stad, social- och hälsovårdsavdelningen, Strandvägen 28, 21600 Pargas eller per e-post socialcentralen@pargas.fi senast 1.2.2019 kl. 12.00

Skriv ut
Dela |
Upp