Till innehållet


Missbrukskoordinator

Vid social- och hälsovårdsavdelningen i Pargas stad ledigförklaras en ordinarie anställning som MISSBRUKSKOORDINATOR fr.o.m. 1.1.2019 eller enligt överenskommelse.

 

Missbrukskoordinatorns huvudsakliga arbetsuppgift är klientarbete i samarbete med social- och hälsovårdspersonal. Arbetet innehåller stödjande samtal med klienter och utredningar beträffande till exempel vårdhänvisning, boendearrangemang och rehabiliteringsfrågor. Arbetet innehåller också utveckling av samarbetet med olika myndigheter som jobbar inom missbruksvården ur ett brett samhällsanalytiskt perspektiv. Även förebyggande missbruksarbete ingår i uppgiften och arbetet utvecklas i samråd med olika samarbetspartner.

Missbrukskoordinatorn är med i ett team för vuxensocialarbete tillsammans med socialarbetare, socialhandledare och chefen för enheten.

Arbetet är mycket självständigt och egen bil är en förutsättning för att sköta arbetet.

Vi söker i första hand en person med behörighet som socialarbetare enligt lagen om yrkesutbildade personer inom socialvården 817/2015 (7 §, 32 §) eller med annan lämplig utbildning (t.ex. socionom YH) samt god förmåga att i tal och skrift använda båda inhemska språken.

Erfarenhet av missbruksvård och av utvecklings- och nätverksarbete räknas som merit.

 

Lön utgår enligt AKTA.

 

Närmare information ges av socialservicechef Heidi Ulriksson, tfn 040 488 5570.

Ansökan ska i första hand lämnas in i elektronisk form via www.kuntarekry.fi, jobbnummer 205954. Ansökan med tillhörande betyg och intyg kan även skickas till adressen Pargas stad, social- och hälsovårdsavdelningen, Strandvägen 28, 21600 Pargas eller per e-post socialcentralen@pargas.fi. Ansökningstiden går ut 12.12.2018 kl. 12.00.

 

Skriv ut
Dela |
Upp