Mene sisältöön


Tekninen päällikkö


Hakuaikaa on jatkettu. Paraisten kaupunki hakee teknistä päällikköä teknisten tukipalvelujen toimialalle toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen. Teknisenä päällikkönä haasteenasi on kokonaisvastuu kaupungin teknisten tukitoimintojen johtamisesta ja kehittämisestä. Kokonaisuuteen kuuluvat palvelutoiminnot (kiinteistöt, ruokapalvelu ja siivous), vesihuolto, liikenneväylät sekä puistojen, yleisten alueiden ja liikuntapaikkojen hoito. Tekninen päällikkö koordinoi suurinta osaa kaupungin investointihankkeista.

Tekninen päällikkö toimii vastuunalaisena toimialapäällikkönä ja esittelee toimialan asiat vastuunalaisessa poliittisessa toimielimessä.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto sekä ruotsin ja suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Lisäksi arvostetaan kokemusta teknisen alan johtamistehtävistä, dokumentoitua kokemusta muutosprojekteista ja hyviä sosiaalisia taitoja.

Palkka määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaisesti. Koeaika on kuusi kuukautta.

Lisätietoja virasta antaa kaupunginjohtaja Patrik Nygrén (+358 40 511 4383, patrik.nygren@parainen.fi).

Jätä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 17.6.2019 klo 12 mennessä osoitteeseen Paraisten kaupunki/kaupunginhallitus, Rantatie 28, 21600 Parainen tai sähköpostitse: parainen@parainen.fi. Liitä hakemukseesi CV. Aikaisemmin jätetyt hakemukset huomioidaan.

Sivun alkuun