Mene sisältöön


Avoimia työpaikkoja

12.1.2017


Parainen on kaksikielinen saaristokaupunki, jonka keskusta sijaitsee 25 km päässä Turusta. Saaristokaupunki tarjoaa ammattitaitoisille työntekijöille inspiroivan ympäristön ja hyvän työyhteisön.   


Kesätyöpaikat:

DSCN0064.JPGParaisten kaupungin vuoden 2017 kesätyöpaikat 1999–2001 syntyneille


Voit hakea sekä kesätyötä (1) että kesätyöseteliä (2), mutta voit saada vain toisen.


  1. Arvottavat kesätyöpaikat

Paraisten kaupunki arpoo 25 kesätyöpaikkaa kaupungin eri yksiköistä vuosina 1999–2001 syntyneille nuorille. Kesätyöpaikkojen hakuaika on 25.1.–3.3.2017. Kesätyöpaikkoja voi hakea ainoastaan sähköisesti. Linkki hakulomakkeeseen aukeaa 25.1.2017 Paraisten kaupungin kotisivuilla www.pargas.fi (avoimet työpaikat).


         2.  Kesätyösetelit

Paraisten kaupunki arpoo myös 20 kesätyöseteliä. Kesätyösetelillä tarkoitetaan 250 euron tukea, jonka Paraisten kaupunki myöntää työnantajille, jotka palkkaavat vuosina 1999–2001 syntyneen nuoren kesätyöhön vähintään kahdeksi viikoksi. Kesätyösetelin saaneet nuoret hakevat itselleen kesätyöpaikan, ja työnantaja laskuttaa kaupunkia jälkikäteen.

Kesätyöseteleiden hakulomakkeita jaetaan Paraisten kaupungintalolla 25.1.2017 klo 17–19 järjestettävän Sesonkistartti-tapahtuman yhteydessä, ja tämän jälkeen lomakkeen voi tulostaa Paraisten kaupungin nettisivuilta tai noutaa Paraisten kaupungintalolta tai Nauvon, Korppoon, Houtskarin tai Iniön aluekonttorista. Kesätyöseteleiden hakuaika on 25.1.–3.3.2017.


Tiedustelut:

Henkilöstöpäällikkö Peter Lindroos, puh. 044 358 5832

Henkilöstösihteeri Jan Alander, puh. 040 488 6019

Toiminnanjohtaja Jenni Lindroos, puh. 050 596 2108


 


Talousosasto:

koysi.jpgParaisten kaupunki hakee kokopäivätoimista

TALOUSASSISTENTTIA

talousosastolle Nauvon aluekonttoriin.

Talousassistentin työtehtäviä ovat saapuvien laskujen käsittely, tiedonhaku ja muiden talouspalveluita avustavien tehtävien hoito.

Kelpoisuusehdot ovat tradenomin tutkinto tai muu vastaava kaupallisen alan koulutus sekä ruotsin ja suomen kielen riittävä suullinen ja kirjallinen taito. Tehtävien hoito edellyttää stressinsietokykyä, halua kehittyä ja oppia uutta sekä hyviä yhteistyötaitoja. Palkkaus määräytyy virkaehtosopimuksen mukaan.

Hakemus on toimitettava 27.1.2017 mennessä osoitteeseen Paraisten kaupunki, Talouspalvelut, Brinkastentie 1, 21660 Nauvo tai sähköpostitse talouspäällikkö Maija Eleniukselle, maija.elenius@parainen.fi.

Tiedustelut: talouspäällikkö Maija Elenius, puh. 040 488 6060

Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden kuntaa! 


               


Ruokapalvelut:

etukuva21.jpgParaisten kaupungin ruokapalvelu tarvitsee VUOSILOMA- JA SAIRAUSLOMASIJAISIA ruokapalvelutyöntekijän ja kokin tehtäviin.


Kelpoisuusehdot: Soveltuva koulutus tai pitkä kokemus työstä, hygieniapassi. Eduksi katsotaan ruotsin ja suomen kielen riittävä suullinen taito.

Tehtävä edellyttää aitoa kiinnostusta keittiötyöskentelyyn, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä yhteistyökykyä.

Palkkaus määräytyy virkaehtosopimuksen mukaisesti.

Tiedustelut:

ruokapalvelupäällikkö Niina Isberg / Paraisten kaupunki, niina.isberg@parainen.fi

ruokapalveluesimies sij. Eva Bergman / Paraisten keskuskeittiö 040 488 5600
ruokapalveluesimies Marika Andersson / Malmkullan keittiö, 040 488 6030
ruokapalveluesimies Gunnel Malm / Nauvon alue, 040 488 5603
ruokapalveluesimies Gunilla Gustafsson / Korppoon alue, 040 488 6029
ruokapalveluesimies Maria Dahlqvist / Houtskarin ja Iniön alueet, 044 358 5977

 


Sosiaali- ja terveydenhuolto:


puhalluspoika_rgb.jpg

                                                                         


                                                             

Asuminen ja työskentely saaristomaisemassa meren äärellä on monen unelma. Paraisten noin 15 500 asukkaan ainutlaatuinen saaristokaupunki käsittää suuren osan Saaristomeren alueesta ja sen tuhansista saarista ja luodoista.

Paraisten kaupunki julistaa haettavaksi TERVEYSKESKUSHAMMASLÄÄKÄRIN TEHTÄVÄN  Korppoon kunta-alueella.

Kelpoisuusehtona on Suomessa laillistetun hammaslääkärin kelpoisuus. Lisäksi hakijalta edellytetään molempien kotimaisten kielten hyvää kirjallista ja suullista taitoa, mikä osoitetaan todistuksella. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Palkka määräytyy KVTES:n ja lääkärisopimuksen mukaisesti. Hakija voi esittää oman palkkatoiveensa. Tehtävään valittavan on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä sovelletaan neljän kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava hammaslääkäri Marianne Andersson, puh. 040 488 5800 tai s-posti marianne.andersson@parainen.fi.

Hakemus tulee ensisijaisesti toimittaa sähköisesti sivuston www.kuntarekry.fi.kautta. Hakemus tulee ensisijaisesti toimittaa sähköisesti sivuston www.kuntarekry.fi kautta, työavain 125214. Hakemuksen ja siihen liitettävät todistukset voi myös toimittaa sosiaali- ja terveysosastolle osoitteeseen Paraisten kaupunki, Rantatie 28, 21600 Parainen, tai sähköpostitse osoitteeseen sosiaalikeskus@parainen.fi. Hakuaika päättyy 3.2.2017 klo 12.00.


                                                                 * * *


Asuminen ja työskentely saaristomaisemassa meren äärellä on monen unelma. Paraisten noin 15 500 asukkaan ainutlaatuinen saaristokaupunki käsittää suuren osan Saaristomeren alueesta ja sen tuhansista saarista ja luodoista.

Nyt Paraisten kunta-alueella julistetaan haettavaksi HAMMASHOITAJAN TEHTÄVÄ.

Paraisten kaupungin hammashoitolassa työskentelee seitsemän hammaslääkäriä, joista kaksi on kliinisen hammashoidon erikoishammaslääkäriä. Haemme nyt hammashoitajaa Paraisten hammashoitolaan; hammashoitajan tehtäviin kuuluu hammaslääkärin avustamisen lisäksi vastaaminen puheluihin ja steriloinnissa auttaminen.

Kelpoisuusehtona on hammashoidon koulutusohjelman suorittaneen lähihoitajan tutkinto. Lisäksi edellytetään ruotsin ja suomen kielen riittävää suullista ja kirjallista taitoa. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Tehtävään valittavan on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä sovelletaan neljän kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava hammaslääkäri Marianne Andersson, puh. 040 488 5800 tai s-posti marianne.andersson@parainen.fi. Hakemus tulee ensisijaisesti toimittaa sähköisesti sivuston www.kuntarekry.fi kautta, työavain 125217.  Hakemuksen ja siihen liitettävät todistukset voi myös toimittaa sosiaali- ja terveysosastolle osoitteeseen Paraisten kaupunki, Rantatie 28, 21600 Parainen, tai sähköpostitse osoitteeseen sosiaalikeskus@parainen.fi. Hakuaika päättyy 3.2.2017 klo 12.00.


                                                                * * *


Paraisten kaupungin vanhustenhuolto julistaa haettavaksi SAIRAANHOITAJAN sijaisuuden Nauvon kotisairaanhoidossa ajalle   23.01.-30.04.2017.

Tehtävän kelpoisuusehtona on sairaanhoitajan tutkinto. Tehtävä edellyttää aloitekykyä, aitoa kiinnostusta vanhusten kanssa työskentelyyn, stressinsietokykyä ja kiinnostusta kuntoutukseen. Kielitaitovaatimuksena on riittävä ruotsin ja suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Palkkaus määräytyy virkaehtosopimuksen mukaisesti.

Hakemus tulee ensisijaisesti toimittaa sähköisesti sivuston www.kuntarekry.fi  -sivujen kautta työnumero 124504 16.01.2017 mennessä. Hakemukset ja tarvittavat todistukset voi myös toimittaa osoitteeseen Paraisten kaupunki, Sosiaali - ja terveysosasto, Rantatie 28, 21600 Parainen tai sähköpostitse osoitteeseen sosiaalikeskus@parainen.fi

Tiedustelut, vanhustyönohjaaja Kerstin Savolainen puh. 040 488 5589


                                                               * * * 

Paraisten kaupungin terveydenhuoltoyksikkö julistaa haettavaksi SAIRAANHOITAJAN toimen 01.03.2017 lähtien Akuutti ja kuntouttavalla Vuodeosastolla. Tehtävän kelpoisuusehtona on sairaanhoitajan tutkinto.

Tehtävä edellyttää aloitekykyä, aitoa kiinnostusta työskentelyyn potilaiden kanssa, stressinsieto- ja yhteistyökykyä. Kielitaitovaatimuksena on riittävä ruotsin ja suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Palkkaus määräytyy virkaehtosopimuksen mukaisesti.

Hakemus tulee ensisijaisesti toimittaa sähköisesti sivuston www.kuntarekry.fi  -sivujen kautta työavain 125222  01.02.2017 mennessä.

Hakemukset ja tarvittavat todistukset voi myös toimittaa osoitteeseen Paraisten kaupunki, Sosiaali- ja terveysosasto, Rantatie 28, 21600 Parainen tai sähköpostitse osoitteeseen sosiaalikeskus@parainen.fi

Tiedustelut, osastonhoitaja Ann-Christin Elmvik puh 040 488 5524


                                                                    * * *


Paraisten kaupunki julistaa haettavaksi seuraavat sosiaali- ja terveydenhuollon sijaisuudet:

LÄHIHOITAJIA vanhustenhuoltoon, kotipalvelu/Parainen. Jatkuva rekrytointi lyhyt- ja pitkäaikaisiin (keikkatyö ja muut sijaisuudet) lähihoitajan sijaisuuksiin.

Lähihoitajien kelpoisuusehdot: Lähihoitajan tutkinto tai muu vastaava tutkinto sekä riittävä ruotsin ja suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Myös alan opiskelijat ja muut terveydenhuollon ammattilaiset voivat hakeutua sijaisuuksiin.

Toivomme sinulta reipasta ja toimeen tarttuvaa otetta. Kotihoidossa ajokortti on välttämätön.
Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä kilpailukykyisellä palkalla ajanmukaisessa toimintaympäristössä.
Rekisteröidy sijaisrekisteriimme täyttämällä hakemus www.kuntarekry.fi 

-sivulla  (hae työpaikkaa). Otamme sinuun yhteyttä ja sovimme haastatteluajan.
Tullessasi haastatteluun ota mukaan henkilötodistus sekä alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Opiskelijoita pyydämme ottamaan mukaan opintorekisteriotteen.


Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi-sivujen kautta, työnumero 113084. Hakemuksen tarvittavine todistuksineen voi myöskin toimittaa osoitteeseen: Paraisten kaupunki, sosiaali- ja terveysosasto, Rantatie 28, 21600 Parainen tai sosiaalikeskus@parainen.fi

Lisätietoja antavat:

Tanja Fokin   puh. 050 596 2615 tai

Anna Karlsson         puh. 044 358 5840


                                                                 * * * * *

Paraisten kaupungin sosiaalipalveluyksikkö hakee tukihenkilöitä nuorille, joilla on vammasta tai sairaudesta johtuvia erityistarpeita. Tukihenkilö ohjaa, kannustaa ja toimii nuoren ystävänä ja seurana erilaisissa vapaa-ajan toiminnoissa kuten esimerkiksi elokuvissa, uimahallissa, konserteissa, kaupungilla yms.

Kaupungin sosiaalipalveluyksikkö tekee tukihenkilön kanssa määräaikaisen toimeksiantosopimuksen. Tuntimäärä on tarpeen mukaan enintään 10 tuntia/kuukausi. Tukihenkilön tulee olla tuettavan perheen ulkopuolinen henkilö, joka sitoutuu yhdessä asetettuihin tavoitteisiin. Tukihenkilö ja tuettava/tuettavan huoltaja sopivat yhdessä tarkemmin tapaamisten sisällöstä. Alaikäisen kanssa toimivan tukihenkilön tulee esittää rikosrekisteriote ennen toiminnan aloitusta. Tukihenkilön itse tulee olla vähintään 16-vuotias.

Palkkio on 9,22 €/tunti. Kulukorvausta maksetaan enintään 20 €/kk. 

Tarkempia tietoja antaa sosiaalityöntekijä Katja Koivu, puh. 044-358 5976 tai katja.koivu@parainen.fi.

                                                             * * * * *         

                                           

Paraisten kaupunki tarvitsee VUOSILOMA- JA TYÖVAPAASIJAISIA  terveydenhuollon ja vanhustenhuollon kaikkiin ammattiryhmiin.


SAIRAANHOITAJA

Tehtävän kelpoisuusehtona on sairaanhoitajan tutkinto. Tehtävä edellyttää aloitekykyä, aitoa kiinnostusta työskentelyyn potilaiden kanssa, stressinsietokykyä, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä yhteistyökykyä.  Kielitaitovaatimuksena on riittävä ruotsin ja suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Palkkaus määräytyy virkaehtosopimuksen mukaisesti.

www.kuntarekry.fi  työavain 101239.

LÄHIHOITAJA

Lähihoitajien kelpoisuusehdot: Lähihoitajan tutkinto tai muu vastaava tutkinto sekä ruotsin ja suomen kielen riittävä suullinen ja kirjallinen taito. Palkkaus määräytyy työehtosopimuksen mukaisesti.

www.kuntarekry.fi työavain 101241.


HOITOAPULAINEN, PARAINEN

Hoitoapulaisen kelpoisuusehdot: Soveltuva koulutus tai pitkä kokemus työstä. Kielitaitovaatimuksena on riittävän ruotsin ja suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Palkkaus määräytyy työehtosopimuksen mukaisesti.

www.kuntarekry.fi  työavain 101242. 


LAITOSAPULAINEN, PARAINEN

Pätevyysvaatimuksena on alan koulutus tai pitkäaikainen kokemus sekä riittävä ruotsin ja suomen kielen taito. Palkkaus määräytyy työehtosopimuksen mukaisesti.

www.kuntarekry.fi  työavain 101243 . 


Yhteyshenkilöt: 

Hoitotyön johtaja Ann-Helen Saarinen / terveyskeskus Parainen 040 820 9658

vastaava sairaanhoitaja Janette Sundqvist/ lääkärivastaanotto 040 488 5503
osastonhoitaja Marika Cederlöf / Malmkulla 040 488 5843
vastaava hoitaja Jaana Orava / vuodeosasto 040 488 5524
vanhustyön ohjaaja Annika Brunnsberg/ Aftonro, Iniö 040 488 5590

vanhustyön ohjaaja Ramona Pettersson/Sateenkaari Korppoo 040 458 0400
vanhustyön ohjaaja Kerstin Savolainen / Grannas, Nauvo 040 488 5589
vanhustyön ohjaaja Annika Brunnsberg / Fridhem, Houtskari 040 488 5590
vastaava sairaanhoitaja Carola Lundqvist  / kotisairaanhoito, Parainen 040 488 5566
kotipalvelun ohjaaja Tanja Fokin / kotipalvelu, Parainen 050 596 2615
kotipalvelun ohjaaja Anna Karlsson / kotipalvelu, Parainen 044 358 5840
palveluasumisen ohjaaja Carina Willberg /palveluasuminen, Parainen 040 020 2848
muistikoordinaattori Janina Dahla / vanhusten päivätoiminta 040 488 6055

vanhustyönjohtaja Gun Sirén 02 4585700 puhelinaika ma-pe klo 8.15-9.00

tai sähköpostilla etunimi.sukunimi(at)parainen.fi

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisesti kuntarekry.fi -sivujen kautta.

Hakemus voi myöskin tarvittavine todistuksineen toimittaa osoitteeseen: Paraisten kaupunki, sosiaali- ja terveysosasto, Rantatie 28, 21600 Parainen tai sosiaalikeskus@parainen.fi


 
Tulosta
Jaa |
Sivun alkuun