Mene sisältöön


2 sairaanhoitajaa, Paraisten terveyskeskus

Paraisten kaupungin terveydenhuoltoyksikkö julistaa haettavaksi kaksi SAIRAANHOITAJAN työsuhdetta Paraisten terveyskeskuksessa, joka on valittu vuoden 2018 laatuterveyskeskukseksi. Työsuhde on voimassa toistaiseksi ja se alkaa 3.6.2019 tai sopimuksen mukaan. Työtehtäviin kuuluu moniammatillisessa tiimissä työskenteleminen ja hoidon toteuttaminen itsenäisesti ja yhteistyössä tiimin kanssa.

Tehtävän kelpoisuusehtona on laillistettu sairaanhoitajan tutkinto. Haemme sinua jolla on kykyä työskennellä sekä itsenäisesti että moniammatillisissa tiimeissä. Työ edellyttää joustavuutta, muutosvalmiutta ja kehittämismyönteisyyttä. Tarjoamme perehdytyksen työhön.

Kielitaitovaatimuksena on riittävä ruotsin ja suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Edellytämme valitulta henkilöltä tartuntatautilain § 48 mukaista rokotesuojaa. Palkkaus määräytyy työehtosopimuksen mukaisesti. Työntekijän on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen työsuhteen aloittamista.

Hakemus tulee ensisijaisesti toimittaa sähköisesti sivuston www.kuntarekry.fi kautta, työavain   224747. Hakemukset ja tarvittavat todistukset voi myös toimittaa osoitteeseen Paraisten terveyskeskus/Pia Nedermo, Vapparintie 15a, 21600 Parainen tai sähköpostitse osoitteeseen terveyskeskus@parainen.fi 23.04.2019 klo 12.00 mennessä. Haastattelut ovat torstai 02.05.2019

Tiedustelut, vt. vastaava sairaanhoitaja Susanna Peltola-Roos puh. 040 488 5507

Tulosta
Jaa |
Sivun alkuun