Till innehållet


Kultur

Kulturlivet i Pargas bygger mycket på den aktiva föreningsverksamheten som kulturnämnden försöker stöda med verksamhets- och projektunderstöd. Många utövar sin hobby i körer, konstklubbar, skrivargrupper, hembygdsföreningen, teater- och musikgrupper, byaföreningar eller i andra föreningar. Staden är alltid intresserad av samarbete med tredje sektorn. Vi tror att föreningslivet ger innehåll åt Pargas invånare.

Kultursektorn jobbar också med utbildningssektorn för att bjuda barn och unga på olika kulturella aktiviteter och upplevelser på skoltid.

Följ också med annonsering och aktuellt på stadens webbsidor samt Facebook sidan PARGAS KULTUR | PARAINEN KULTUURI


TVEKA INTE, TAG KONTAKT

Kultursektorn vill alltid vara öppen för initativ och önskar en öppen dialog med kulturutövare, -föreningar och alla kommuninvånare. Tag kontakt för att diskutera idéer och tankar:

Kulturchef Ann-Sofie Isaksson tfn 050 596 2601 eller per e-post.

Vill du per e-post få information om kulturella aktiviteter i Pargas? Skicka i så fall ett mail till Ann-Sofie Isaksson och meddela att du önskar komma med på e-postningslistan. 

________________________

ARTISTS IN THE ARCHIPELAGO

Nätverk för professionella konstnärer i Åbo skärgård. Besök våra hemsidor! Där hittar du mer info om projektet, konstnärerna, konstutställningar och evenemang. www.aianet.fi


___________________________

Produforum

Produforum är ett nätverk för det fria kulturfältet, dvs. producenter, konstnärer och fria grupper på svenska i Finland. Produforum erbjuder bl.a. producentverkstäder, projekthandledning, seminarier, diskussionsforum, gemensamma arbetsutrymmen och gemensam marknadsföring. Produforum Åboland har verksamhet i Kimitoön, Pargas och Åbo. Bekanta dig med våra hemsidor på adressen www.produforum.fi

Skriv ut
Dela |
Upp