Mene sisältöön


Kulttuuri

Paraisten kulttuurielämä perustuu pitkälti aktiiviseen yhdistystoimintaan, jota kulttuurilautakunta pyrkii tukemaan toiminta- ja projektiavustuksin. Monet ovat löytäneet väylän kulttuurin harrastamiseen kuorossa, taidekerhoissa, kirjoittajaryhmissä, kotiseutuyhdistyksessä, teatteri- ja musiikkiryhmissä, kyläyhdistyksissä tai muissa yhdistyksissä. Kaupunki on aina kiinnostunut toimimaan yhteistyössä kolmannen sektorin kanssa. Uskomme, että yhdistyselämä tuo sisältöä Paraisten elämään.

Kulttuuritoimiala tekee yhteistyötä myös koulujen kanssa tarjoamalla lapsille ja nuorille erilaisia kulttuuritoimintoja ja -elämyksiä kouluaikana. 

Seuraa myös ilmoittelua sekä ajankohtaista kaupungin verkkosivuilla ja Facebook sivu PARGAS KULTUR | PARAINEN KULTUURI sivu löydät klikkaamalla tästä.

ÄLÄ EPÄRÖI OTTAA YHTEYTTÄ!
Kulttuuritoimiala suhtautuu aina avoimesti aloitteisiin ja toivoo avointa vuoropuhelua kulttuurinharjoittajien, -yhdistysten ja kaikkien kaupungin asukkaiden välille. Ota yhteyttä keskustellaksesi ideoistasi ja ajatuksistasi kulttuuripäällikkö Ann-Sofie Isakssoniin puhelimitse 050 596 2601 tai sähköpostitse.

___________________ 

ARTISTS IN THE ARCHIPELAGO 

Turun saariston taiteilijoiden verkosto. Käy kotisivuillamme! Niistä löydät lisää tietoa projektista, taiteilijoista, taidenäyttelyistä ja tapahtumista. www.aianet.fi/suomeksi

____________________

Produforum

Produforum on vapaan kentän tuottajia, taiteilijoita ja ryhmiä tukeva ruotsinkielinen verkosto. Produforum tarjoaa mm. tuotantotyöpajoja, projektityön ohjausta, seminaareja, keskustelutilaisuuksia, yhteisiä työtiloja ja yhteistä markkinointia. Produforum Åboland – verkostolla on toimintaa Kemiönsaarella, Paraisilla ja Turussa. Tutustu nettisivuihimme osoitteessa www.produforum.fi

_____________________


Tulosta
Jaa |
Sivun alkuun