Till innehållet


Intresserad av att hyra en tomt i Granvik för företags- eller föreningsverksamhet?

25.6.2018
Granvik.jpg


Pargas stad erbjuder intresserade att hyra tomten Solvik i Granvik (Granviksvägen 764) för företags- eller föreningsverksamhet. Av hyresgästen önskas att den tilltänkta verksamheten stöder planerna på att utveckla tomten och hamnen.

Staden äger fastigheten Solvik RN:O 3:5 (fastighetsbeteckning 445-421-3-5) med en villa och strand i Granvik samt även ett vattenområdes skifte Östergård RN:O 3:3 (fastighetsbeteckning 445-421-3-3) utanför strandfastigheten. Strandfastighetens areal är ca 5 500 m2 och vattenskiftet ca 6 200 m2.

Det finns ett behov att bl.a. skapa fler båt- och parkeringsplatser i anslutning till förbindelsebåtsbryggan i Granvik samt trygga förbindelsebåtens verksamhetsmöjligheter och säkerställa att eventuella nya behov också i fortsättningen kan tillfredsställas.

Staden är beredd att hyra ut området åt en driftig företagare som är villig att utveckla området. Området är på ca 5 500 m2 och hyrestiden är enligt överenskommelse. Det finns också möjlighet till att i samarbete med NTM-centralen utvidga området.

På tomten kan finnas möjlighet att bygga en ca. 400m2 hall eller motsvarande byggnad för verksamhet. Villan på tomten bevaras och man kan komma överens om att renovera den och vad  man bör använda den till.

Pargas stad tar emot intresseanmälningar per e-post till pargas@pargas.fi som skall vara oss tillhanda senast den 31 juli 2018 kl. 12.00. Till intresseanmälningen bifogas en verksamhetsplan samt CV. Pargas stad förbehåller sej rätten att förkasta alla ansökningar.

Skriv ut
Dela |
Upp