Till innehållet


Nätbiblioteket förnyas i och med bibliotekssystembyte

8.5.2018


Biblioteken i Pargas stad och i Kimitoöns kommun byter bibliotekssystem i slutet av maj vilket kommer att påverka bibliotekens tjänster.

Biblioteken har stängt 25.5-3.6. Det går inte att låna, återlämna, förnya eller reservera material under den här tiden i något bibliotek. Det går inte heller att låna e-material under den här tiden eller använda nätbiblioteket www.blanka.fi.

Pargas bibliotek har begränsade öppethållningstider under den här tiden (kl. 10-16, läsesalen kl. 8-16, 26.5 stängt) men det går inte heller i Pargas att låna, återlämna, förnya eller reservera material.

Alla försenings- och påminnelseavgifter kommer att strykas i samband med systembytet så det lönar sig att återlämna försenat material innan den 25.5.

Efter systembytet tar vi i bruk en ny hemsida och ett nytt nätbibliotek. Det blir enklare att söka i katalogen och att förnya sina lån och man kan till exempel göra sökbevakningar och få e-post när efterlängtade boknyheter går att reservera. Den nya hemsidan kommer i bruk några dagar efter att biblioteken öppnar igen.

Skriv ut
Dela |
Upp