Till innehållet


Företagare: kom i gång med att lämna in elektroniska anbud!

4.5.2017Pargas stad har från och med hösten 2016 stegvist övergått till att göra sina anbudsförfrågningar i det elektroniska upphandlingsprogrammet Tarjouspalvelu.fi. En elektronisk upphandlingsprocess innebär att både upphandlingsdokument och anbud skapas och registreras direkt i färdiga formulär på en elektronisk plattform. För att du som företagare ska kunna använda dig av upphandlingsprogrammet krävs det att du registrerar dig som användare i systemet. Registreringen och användningen av Tarjouspalvelu.fi är kostnadsfri för dig.

Du kan få hjälp med att komma igång med användningen av Tarjouspalvelu.fi  portalen under tre ”Drop-In”-dagar där stadens upphandlingskoordinator Petra Palmroos finns på plats och hjälper dig att registrera dig som användare på Tarjouspalvelu.fi.  Du kan också pröva på att göra en anbudsförfrågan i systemet.

Om du vill registrera dig på Tarjousplavelu.fi krävs det att du har en fungerande e-postadress. Det är bra om du tar med dig företagets momsregistreringsnummer till ”Drop-In”-tillfället, men det är inget krav. Användningen av Tarjouspalvelu.fi-portalen kräver nätanslutning, och om du vill kan du ta med dig din egen dator till tillfället.

Till dagarna krävs ingen anmälan – du kan dyka upp när som helst under dagen.

16.5.2017 Korpo områdeskontor, andra våningen, klockan 9-15
29.5.2017 Pargas stadshus, Styrhytten tredje våningen, klockan 9-15
31.5.2017 Nagu områdeskontor, tredje våningen, klockan 9-15

Välkomna!

Kontaktuppgifter
Petra Palmroos, Projekt- och upphandlingskoordinator
Tel. +358 (0)40 839 7170


Upp