Till innehållet


Pargas vann guld i Årets reklam-tävlingen

11.2.2013
Skargardsstaden Pargas.jpg
 

LANDSVÄGSTAVLORNA I PARGAS BELÖNADES SOM ÅRETS BÄSTA TRYCKTA REKLAMPRODUKT I TÄVLINGEN ”ÅRETS REKLAM 2012” 

Åbosektionen inom MARK Finlands Marknadsförbund belönade fredagen 8.2.2013 de bästa reklamprodukterna i tävlingen ”Årets reklam 2012”. Vinnaren i kategorin för årets bästa tryckta reklamprodukt var landsvägstavlorna i Skärgårdsstaden Pargas. Tavlorna har designats av reklambyrån Place Marketing Oy. Enligt tävlingsjuryn avviker tavlorna till sin fördel genom sitt fräscha och eleganta intryck och de ger de förbikörande en känsla av att de anländer till en äkta skärgård.
 

Syftet med tävlingen Årets reklam är att befästa betydelsen och synligheten av design bland beslutsfattarna och aktörerna inom marknadsföringskommunikationen i Åboregionen samt att främja samarbetet mellan aktörerna och anseendet av branschen i hela landet. I år deltog rekordmånga företag inom marknadsföringskommunikationen i Åboregionen i tävlingen. I tävlingen deltog 16 företag med sammanlagt 130 tävlingsbidrag.

MARK Suomen Markkinointiliitto – Finlands Marknadsförbund ry är ett samfund för nästan 4 000 proffs inom marknadsföring. MARK är en central aktör inom marknadsföring och utgör ett forum för diskussioner, möten och yrkesmässig utveckling hos sina medlemmar.  

Upp