Mene sisältöön


Vuoden Mökkiläinen palkittiin

10.7.2012
Årets fritidsboende 2012 036.JPG

Janne Castrén valittiin Paraisten Vuoden mökkiläiseksi


Paraisten kaupungin Vuoden mökkiläinen valittiin tänä vuonna toista kertaa, ja nimitys huomioitiin Houtskarissa 10.7. järjestetyssä mökkiläisfoorumissa. Paraisten kaupunginhallitus päätti tänä vuonna palkita Janne Castrénin

Janne Castrén on monen vuoden ajan ollut aktiivinen osa-aika-asukas Iniön Själön saarella. Hän on Själöstä käsin käynnistänyt menestyksekkään yrityksensä Saaristolääkärit, jonka yhtenä osana toimii lääkärivene ja josta on tullut suosittu täydennys julkisille lääkäripalveluille. Janne Castrénin myönteinen elämänasenne ja hänen halunsa auttaa saariston vakinaisia asukkaita, osa-aika-asukkaita ja muita kävijöitä ovat saaneet sekä yksityishenkilöiden että viranomaisten keskuudessa aikaan luottamuksen häntä kohtaan. Hän on myös esimerkillään osoittanut, että saaristoon on mahdollista luoda uusia yrityksiä uusien ajattelutapojen ja kovan työn avulla.

Nimitys voidaan myöntää joko henkilölle tai yhdistykselle, joka on toiminut aktiivisesti ja myönteisesti mökkialueensa hyväksi ja edistänyt osa-aikaisten ja vakinaisten asukkaiden välistä yhteistyötä.

Sivun alkuun